Christelijk Vakantieparken Oostenrijk

Vind hier uw Christelijke vakantie in Oostenrijk
Al meer dan 20 jaar ervaring en een goede service!


ROTTENSTEINER TOP 1 (6 PERS.)


Oppervlakte ca. 74m². Woonkamer met 2-persoons slaapbank, tv, DVD-speler, radio, internet en kachelofen. Volledig ingerichte keuken met vaatwasser, oven en magnetron.

Slaapkamer met 2-persoonsbed en slaapkamer met stapelbed. Twee badkamers met douche en toilet . Wasmachine en wasdroger voor gezamenlijk gebruik (tegen betaling) balkon, berging en ruime parkeergelegenheid direct bij het chalet. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in dit gebouw.

Reserveren

ROTTENSTEINER TOP 2 (14 PERS.)


Oppervlakte ca. 175m². Grote woonkeuken met grote eettafel en zithoek (met slaapbank voor 2 personen). Volledig ingerichte keuken met oven, afwasmachine en magnetron.

Woongedeelte met kookhoek, zithoek, tv, DVD-speler, radio, internet (Wi-Fi) en slaapbank voor 2 personen en extra 1 persoons slaapbank, extra eethoek.

Twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, één slaapkamer met 2 stapelbedden en één slaapkamer met een 2-persoons bed en stapelbed.

Drie badkamers met wastafel, douche en toilet en één badkamer met wastafel, douche, toilet en sauna. Wasmachine en wasdroger voor gezamenlijk gebruik (tegen betaling). balkon, berging en ruime parkeergelegenheid direct bij het chalet.

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in dit gebouw.

Reserveren

ROTTENSTEINER TOP 4 (6 PERS.)


Oppervlakte ca. 75m². Woonkamer met 2-persoons slaapbank, tv, DVD-speler, radio en internet (Wi-Fi). Volledig ingerichte keuken met vaatwasser, oven, magnetron en eethoek.

Twee slaapkamers met ieder een 2-persoonsbed. Twee badkamers met wastafel, douche en toilet . Wasmachine en wasdroger voor gezamenlijk gebruik (tegen betaling) balkon, berging en ruime parkeergelegenheid direct bij het chalet.

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in dit gebouw .

Reserveren

ROTTENSTEINER TOP 5 (12 PERS.)


Oppervlakte ca. 120m². Woonkamer met zithoek, tv, radio, DVD-speler, internet (Wi-Fi) en 2-persoons slaapbank.

Volledig ingerichte keuken met oven, afwasmachine en magnetron.

Twee slaapkamers met 2-persoons bed, één slaapkamer met 2-persoons bed en slaapbank voor 2 personen en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden.

Twee badkamers met wastafel, douche en toilet en één badkamer met wastafel, douche, toilet en sauna.

Wasmachine en wasdroger voor gezamenlijk gebruik (tegen betaling) balkon, berging en ruime parkeergelegenheid direct bij het chalet.

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in dit gebouw.

Reserveren

ROTTENSTEINER TOP 6 (12 PERS.)


Oppervlakte ca. 110m². Woonkamer met zithoek, tv, radio, DVD-speler, internet (Wi-Fi) en slaapbank voor 2 personen.

Volledig keuken met eethoek, afwasmachine, oven en magnetron

Eén slaapkamer met 2-persoons bed, één slaapkamer met 2-persoonsbed en slaapbank voor 2 personen en twee slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden.

Badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet en één badkamer met wastafel, douche en toilet.

Wasmachine en wasdroger voor gezamenlijk gebruik (tegen betaling) balkon, berging en ruime parkeergelegenheid direct bij het chalet.

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in dit gebouw.

Reserveren