Christelijk Vakantieparken Nederland

Vind hier uw Christelijke vakantie in Nederland
Al meer dan 20 jaar ervaring en een goede service!


Christelijke familiepark Nunspeet

Parkomschrijving:

Dit schitterende christelijke vakantiepark is gelegen in Nunspeet en is het gehele jaar geopend. Het vakantiepark wordt goed onderhouden en ligt direct aan het Veluwemeer. Wanneer u op zoek bent naar rust, natuur en toch de faciliteiten binnen handbereik wilt hebben is dit park een uitstekende optie.

Vanaf het park loopt u via het wandelbos direct naar het Veluwemeer. Hier kunt u varen, zwemmen of andere watersporten beoefenen. Bijvoorbeeld met een motor- of roeibootje, kano of surfplank het water op, het is allemaal mogelijk. Daarnaast liggen ook bos, heide en zandverstuivingen op korte afstand van het familiepark. Lopend, per fiets of met de auto: het is allemaal mogelijk in Nunspeet. Een vakantie op dit park is dus aantrekkelijk voor alle leeftijden. Jong en oud zullen zich prima vermaken.

Ook op het park zelf is voldoende te beleven zo is er onder andere een kinderspeelplaats met airtrampoline, tafeltennistafel, Jeu de Boulesbaan, groot dam- en schaakbord en een beachvolleybalveld aanwezig.

Voor zowel de eigenaren als voor de huurders is op dit christelijke familiepark de zondagsrust gewenst. Dit is om die reden dan ook vastgelegd in het parkreglement, iedereen die zich daar aan wil houden is van harte welkom.

Op dit vakantiepark is het mogelijk om een motorboot te huren. De indicatieprijzen zijn € 50 voor een halve dag en € 85 voor een hele dag. De prijs is inclusief brandstof, zwemvesten en waterkaart.

Voor meer informatie klik hier

CAMPING VOORTHUIZEN

Ligging:

Deze gezellige en kleinschalige reformatorische camping is gelegen in Voorthuizen, midden op de Veluwe. Er zijn veel uitstapjes te maken in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan fietsen en wandelen in de uitgestrekte bossen en heidevelden. Ook zijn er veel leuke plaatsjes te bezoeken zoals Barneveld, Putten, Ermelo, Garderen, Nijkerk. Allerlei attracties zijn ook op korte afstand van de camping te vinden, Kröller Müller Museum, het Aardhuis, Dolfinarium, Paleis het Loo. Voor zwemplezier kunt u naar de Recreatieplas Zeumeren of het overdekte zwembad.

Recreatieteam:

In de schoolvakanties is er op het park een recreatieteam aanwezig. Zij verzorgen zelf een aansprekend activiteitenprogramma voor jong en oud. Enkele activiteiten die georganiseerd worden zijn: knutselmorgens voor de kinderen, volleybal, zeskamp en andere sportieve activiteiten voor jong en oud. En wat te denken van een dropping in het donkere bos, de lampionnenoptochten en vele andere activiteiten. Als gast kunt u van april t/m oktober gratis gebruik maken van het zwembad “De Zeumerse Hof”.

Op deze christelijke camping wordt de zondagsrust in acht genomen. Iedereen die zich hier aan wil houden is van harte welkom.

Voor meer informatie klik hier